dissabte, 28 de gener del 2017

Trobada de bàdminton del gener


El dia 28 de gener vam fer una trobada de badminton a l'INEF
a les 9:00 del matí.
A l'arribar vam baixar a les pistes, el Kiko, que és el que ho guia tot, ens va cridar per començar els partits.
Vam jugar molts partits, ens ho vam passar molt bé, i finalment ens en vam anar a casa satisfets i satisfetes.

Iratxe i Lila

divendres, 27 de gener del 2017

LLIBRETES VIATGERES

Hola som la Lila, el Gerard Seró i l'Àlex Garcia, avui us explicarem les llibretes viatgeres de:
El Gerard Seró ens va explicar que va anar a Andorra.Va pujar a un telecabina, després ens va explicar que va anar a Caldea, va entrar a unes piscines climatitzades de 31 graus, 0 graus, 14 graus, 36 graus i una amb glaçons de gel. Va anar a Naturlàndia on hi havien atraccions i una granja on hi havien Ossos, cèrvols, porcs senglars etc...
I per últim va anar al Circ De Soleil. S'ho va passar genial!!!!!






L'Ariadna ens va explicar el seu viatge a Extremadura, l'Ariadna hi va cada estiu de vacances a Extremadura perquè hi té família però aquest any ha sigut més especial perquè hi va anar la Paula Gilabert. Va anar al teatre Romà, a l'aqüeducte romà, a unes piscines naturals i a més llocs.

Va ser un súper viatge per ella i la seva família!!!!!


La Marta ens explica que li encanta la natació, ella la practica des de que tenia un any. Va al Club Natació Lleida, els seus pares la van apuntar perquè quan sigués més gran pugués anar a la piscina sense tenir cap por. La Marta competeix i s'ho passa genial.  Li encanta la natació!!!!



El Pau va explicar l'aniversari de les seves cosines bessones que feien 2 anys. Les seves cosines es diuen Aina i Laia. Pel seu aniversari van passar el dia junts l'Aina i la Laia van ajudar a fer els pastissos s'ho van passar molt bé!!!


L'Andrea explica: PLAY SINCRO UNA TROBADA DE SIRENETES!!
Va anar a Barcelona fer una trobada "competició" de natació sincronitzada.
Després de dinar el 12 de novembre van anar a les piscines, van escalfar i després va arribar l'Hora de fer les figures.
Al matí del dia següent van anar a fer jocs a l'aigua i a la tarda van fer una competició molt important. A l'Andrea no li va importar la posició que van quedar perquè ja estava contenta per l'experiència.


La Iratxe explica: UN ESTIU INOBLIDABLE.
Explica que el seu cosí és el Saul  Craviotto. Va arribar el dia de la competició de K2 acompanyat d'en Cristian Toro. Van quedar primers. Al dia següent li tocava remar sol, va quedar tercer i tots estaven molt contents.


L'Ivan ens explica que a l'estiu va anar de viatge a Carcassone una ciutat de França, el seu hotel estava davant del castell. Ell i la seva família van entrar al castell i allà dins hi havia de tot, botigues, restaurants i més coses.
 Va ser un gran viatge!!!!!



L'Emma ens explica que va anar a Palau de Noguera i a Tremp a visitar la tieta de la seva mare l'Aurora, que estava malalta, després va anar a dinar a un restaurant on tot el menjar estava molt bo!! A continuació va anar a Palau de Noguera on va visitar tot el poble (que era molt petit) i després va anar a casa!!!!!
El Pau ens va presentar la seva llibreta, parlava que va passar un nadal molt divertit, ens va explicar que va fer uns partits al FIFA 17 va guanyar al seu germà amb molta sort.
Van ser uns súpers nadals!!!





El Marc de 5è ens explica el seu primer torneig, va anar directe a Mataró a fer un torneig de basquet van quedar primers i s'ho van passar súper bé!!


El Damià va anar a Zamora al poble del seu padrí. Va anar a pescar, a buscar aigua, a donar una volta pel poble amb la bicicleta del seu tiet, van tocar les campanes, es van mullar a l'aigua, quedaven amb els amics, i van pujar en un matalàs inflable. S'ho van passar genial !!!



La Lucia va anar a Barcelona, va anar a molts llocs amb la seva família i s´ho van passar genial!! 



L'Eloi Ibañez explica el seu torneig de bàdminton al pavelló Juanjo Garra. Es va haver de llevar molt aviat per anar-hi, va jugar molt bé i va haver de dinar super tard però s'ho va passar GENIAL!

El Gerard Izquierdo explica que els seus pares van anar a Londres i ell es va quedar de dilluns a divendres amb el Marc Chavarri i el cap de setmana amb els seus cosins. Va ser una setmana de 10. 



La Carla explica una tarda a la pista de gel. Va anar amb els seus cosins i li encanta patinar sobre gel. 



Lila, Gerard i Àlex





























ELS JOCS MES POPULARS

Aquest mes hem descobert que el joc més popular de la nostra escola és el cub de rubik.
Fa unes setmanes uns nens de sisè es van proposar fer un taller per ensenyar a fer el cub de rubik a la biblioteca de l’escola.
Juga gairebé tota l’escola. Els que més hi juguen són els del cicle superior i els de cicle mitja, però el cicle inicial també hi juguen bastant.
El joc consisteix en desfer un cub de rubik que pot tenir diferents mides i formes. Has de pensar com tornar a deixar el cub fet.
Està de moda perquè és un joc de lògica i és molt divertit i una vegada  que ja el saps fer és encara més divertit.
La majoria de la gent juga a dins de l’escola a les escales, davant de les portes d’emergència, a l’entrada,... però també a diferents parts del pati.
Tot això va començar quan un nen de sisè va portar un cub de rubik, al dia següent unes quantes persones més van portar el seu cub, i ara a l’escola n’hi ha per tot arreu.







GEMMA COMET  de 6è
AROA GALLEGO de 6è

MARIA PETANÀS de 5è

La festa de Nadal




😜El dia 22 de desembre a les 20:00 tota l’ escola va començar a fer l’ actuació “Batecs de Nadal”.
Hi havien 6 espais , un dels espais era el gimnàs , parvulari , biblioteca , l’aula de música , el passadís  i per últim el pati.
Al gimnàs estaven 3r , 4t i 5è , al parvulari estaven els més petits amb ajuda d’uns nens i nenes  de 6è, a la biblioteca estaven els de 2n.
A l’ aula de música estaven 5 nens o nenes de 2n i dos adults
Al passadís estaven els nens i nenes de 6è i per últim al pati estaven els nens i nenes de 1r.
Al pati els nens i nenes de 1r representaven  que havien fugit d’una guerra. Amb uns cartells i una foto i després els acollien .
Al gimnàs els nens i nenes de 3r,4t i 5è representaven que  feien moviments pesats i uns altres uns moviments més lleugers, els moviments pesats representaven uns soldats que volien atacar un país, els moviments lleugers representaven l’esperança.
A l’aula de música hi havien 3 nens i 2 nenes, un dels nens representava que escrivia una carta, els altres nens  anaven llegint una carta conforme l’anaven escrivint, al darrere hi havien  2 adults amb una espelma a la mà.
A la biblioteca llegien una poesia que es deia hivern de: Miquel Martí i Pol.
Després tota l’escola vam cantar una cançó que es diu: Nadal al teu costat.
Si voleu mirar el vídeo o les fotos cliqueu  😜

Ariadna, Anna i Sergi  


ADÉU😘🐶
                            

divendres, 20 de gener del 2017

AMIC INVISIBLE CICLE SUPERIOR 2016

El dia 12/12/2016 estàvem tots neguitosos per saber qui ens tocava d'amic o amiga invisible. Repartíem els paperets amb els noms de tothom del cicle.
 A gairebé tothom els va agradar la persona que els va tocar,  menys alguna persona que no li va agradar. Tots pensem que l’amic invisible és per passar-s’ho bé, per saber qui és el teu amic invisible a parts iguals, és a dir, que t'esforcis per fer les pistes i el regal perquè hi ha gent que no se li dóna gaire bé fer manualitats, i  van estar molt bé. Hi ha algunes persones que per un motiu o per un altre mantenir un secret els costa una mica i per aquest motiu l'amic invisible no va ser totalment secret.

Les pistes que arribaven a sisè van estar bé. I a cinquè també van estar molt bé.

Va arribar el dia 22 i després de menjar una bona xocolata calenta van arribar els regals de l’amic invisible, alguns podrien estar una mica més treballats però es va veure que darrere els regals la gent es va esforçar molt perquè agradessin a tothom.

En general l'amic invisible del 2016 va estar molt bé.



Emma, Iratxe i Albert


Els delegats de cinquè

Ja tenim nous delegats a cinquè! 
Es van presentar la Paula G., L'Izan, el Damià, l'Aaron, l'Anna, la Carla, la Paula A., l'Isaac, l'Elies, el David, el Ziad i el Gerard.
Van guanyar amb 10 punts la Carla i amb 7 punts la Paula A.













Esperem que siguin molt bones delegades!












Maria, Gemma i Aroa.

divendres, 13 de gener del 2017

Nous delegats

Comencem el segon trimestre amb nous delegats.
A sisè han sortit triats la Laura i el Marc Ch.
Es van presentar de les noies la Daniela i Laura i de nois el Manuel, Marc L, Marc Ch, Albert, Alex i el Pau M.
Van guanyar amb 19 punts la Laura i amb 14 punts el Marc Ch.
Esperem que siguin bons delegats.







Avui mateix els de 5è faran les votacions per triar als delegats.
Us informarem dels guanyadors.
                                             
                                                              Maria, Aroa i Gemma