divendres, 20 de gener del 2017

AMIC INVISIBLE CICLE SUPERIOR 2016

El dia 12/12/2016 estàvem tots neguitosos per saber qui ens tocava d'amic o amiga invisible. Repartíem els paperets amb els noms de tothom del cicle.
 A gairebé tothom els va agradar la persona que els va tocar,  menys alguna persona que no li va agradar. Tots pensem que l’amic invisible és per passar-s’ho bé, per saber qui és el teu amic invisible a parts iguals, és a dir, que t'esforcis per fer les pistes i el regal perquè hi ha gent que no se li dóna gaire bé fer manualitats, i  van estar molt bé. Hi ha algunes persones que per un motiu o per un altre mantenir un secret els costa una mica i per aquest motiu l'amic invisible no va ser totalment secret.

Les pistes que arribaven a sisè van estar bé. I a cinquè també van estar molt bé.

Va arribar el dia 22 i després de menjar una bona xocolata calenta van arribar els regals de l’amic invisible, alguns podrien estar una mica més treballats però es va veure que darrere els regals la gent es va esforçar molt perquè agradessin a tothom.

En general l'amic invisible del 2016 va estar molt bé.



Emma, Iratxe i Albert


2 comentaris:

  1. Hola soc l'Anna de 5è, i no m'ha agradat gens el que heu penjat. Potser vosaltres no os a agradat els regals, pero el que la fet s'ha esforçat molt. Pero potser a ell/a no se li done bé fer les manualitas.

    ResponElimina
  2. Hola Anna, gràcies per fer aquest comentari, ens has fet donar conte de l'error que vam cometre al ficar el text que no estava gens bé. Ja l'hem reformat et recomano que el llegeixis he pogut arreglar els canvis que habia d'haber fet abans moltes gràcies per posar aquest comentari m'he donat per aludida que ho habia d' haber canviat. MOLTES GRÀCIES ANNA.


    Emma 6è

    ResponElimina