dissabte, 30 de gener del 2016

Segona trobada de bàdminton al gener

Aquest dissabte 30 de gener, a primera hora ,ja estàvem colpejant els volants i calentant per a una altra matinal de bàdminton comarcal. avui han baixat la gent de la Vall d'Aran per a poder compartir una jornada d'esportiva.

diumenge, 24 de gener del 2016

Llibreta viatgera de 5è

Ja tenim 15 entrades a la nostra llibreta viatgera! I us les volem ensenyar perquè veieu quina bona feina estan fent els vostres fills des de casa. Esperem que us agradin!


5è - LES COMARQUES DE CATALUNYA



Us adjuntem uns enllaços sobre les Comarques de Catalunya perquè aprengueu les comarques tot jugant. Esperem que us agradin!

PER SABER COM ES DIUEN LES COMARQUES:

http://serbal.pntic.mec.es/ealg0027/catcom2.html


PER SABER LA SITUACIÓ DE CADA COMARCA:

http://serbal.pntic.mec.es/ealg0027/catcom1.html


PUZZLE DE LES COMARQUES:

http://serbal.pntic.mec.es/ealg0027/catcom3.html


I per conèixer una mica més el RELLEU DE CATALUNYA, clika sobre el següent enllaç:

http://www.edu365.cat/primaria/muds/socials/catrelleu/imatges/carpeta.html

5È A LA FUNDACIÓ SORIGUÉ - CHIHARU SHIOTA

El divendres dia 22 de gener els nens i nenes de 5è vam anar a visitar l'exposició "In the beginning was..." de la Chiharu Shiota. Ens va acompanyar l'Eva, la mare de l'Emma.

La Mercè, la mestra de 6è, ens havia vingut a explicar com seria de xulo el que veuríem a la Fundació, i teníem moltes ganes de veure-la. 

Quan vam acabar la visita vam estar totalment d'acord amb el que ens havia dit... va ser ESPECTACULAR i us la recomanem a tots! Segur que us agradarà!


LLIBRETA VIATGERA 5è




L'Àlex ens va explicar com va ser d'especial el seu Nadal junt amb la seva família i també la gran diada que va passar amb els seus amics de padel, amb els que van anar al cucalocum, a dinar i al cinema.




L'Ivan ens va explicar que fa uns mesos que té una mascota a casa i que la comparteix smb el seu germà. És un hamster blanc i negre i l'han anomenat EPSI. A l'Ivan li agrada molt jugar amb ella i quan se la posa a la ma, li fa moltes pessigolles. Se l'estima amb bogeria!






dijous, 21 de gener del 2016

noticia i llibreta viatgera

Avui la Mariona ens a portat la noticia.
Ens a explicat que hi ha 62 persones del món que tenen més diners que la meitat de gent del món, i un 1% d'aquesta gent te més diners que tot el món sencer. També ens a explicat  que els rics han augmentat  un 44% en diners, i el més pobres van disminuir un 41%.



La Sofia a portat la llibreta viatgera.
Diu que va anar a Altafulla de viatge i que s'ho va passar molt bé. Van anar a passejar per la platja i van  dinar un menjar molt bo.

Júlia