dimarts, 22 de desembre del 2015

Llibreta viatgera 5è

El Marc Lacasa ens ha explicat que fa uns temps, va anar amb el seu equip, el Hoquei Alpicat, a Andorra a jugar un partit, i està molt content perquè van guanyar, i perquè va marcar un gol. La notícia  va sortir publicada al diari amb una foto seva. També ens ha explicat que aprofitant el viatge, van anar a gaudir d'una estona de relax a Caldea.


La Daniela ens ha explicat que fa uns dies, el 8 de desembre, va ser el sant de la seva mare i que ho van anar a celebrar a Agramunt amb els seus tiets. Ho van passar molt bé!





La Iratxe ens ha explicat que van anar de viatge a Peralta de la Sal i que van visitar el poble, l'ermita i el castell de la Mora, el salinar, les Escoles Pies i el barranc de Gabasa.S'ho van passar súperbé ja que té uns amics molt aventurers!







Xocolatada i amic invisible

Avui hem menjat xocolata amb melindros a tots els cicles.
Per alguns de cicle superior és la darrera festa de Nadal, aquí teniu les fotografies dels amics invisibles que avui s'han fet visibles totalment.

Hem tingut una visita sorpresa, ens hem fet molt contents Oudya.

Bones vacances a tothom!






dijous, 10 de desembre del 2015

Primera Jornada de Bàdminton

El passat dissabte 28 de novembre , a les 10, ens vam trobar per a disputar la primera jornada de bàdminton comarcal.

Llibreta viatgera i noticia

Avui l' Eric ens ha portat una notícia. Aquesta tractava que al Pallars Sobirà aquest pont de la Constitució hi havia una màxima ocupació tan al sector hosteler com a les pistes d'esquí. 


l'Alba ha fet la llibreta viatgera,de les seves cosines Aina i Laia, que li van fer una festa el seu primer aniversari.

 
Sergio C.

dimecres, 9 de desembre del 2015

Llibreta viatgera de 5è




Sóc el Pau Mateo i vaig escriure un text a la llibreta viatgera sobre els drons ja que en tinc un i m’agraden molt. M’encanta fer-los volar però cal trobar un lloc amb molt d’espai i un dia que faci poc vent.





Soc l’Abril, jo a la llibreta viatgera he volgut explicar-vos que la meva besàvia Teresa farà 105 anys al gener. No hi sent gaire però amb gestos ho entén tot. És molt alegre i una mica dormilega però me l’estimo molt.




dijous, 3 de desembre del 2015

La Júlia ens ha portat la llibreta viatgera; ens ha dit que va anar a Barcelona per veure a la seva germaneta Sara que va nèixer el 27 de novembre. Tota la seva familia estava molt contenta de conèixer a la Sara.





L'Ainara ha portat la noticia; tracta de que en una guarderia de Salamanca estaven fent un experiment sobre les castanyes, la profesora va ficar alcohol dintre el foc perqué anes més ràpid. Llavors la flama va començar a crèixer més i més i la profesora es va posar a davant dels nens per protegir-los. La profesora i 4 nens van anar a l'hospital la profesora té ferides de segon grau al 20% del seu cos. 2 dels 4 nens estan a la uci (unitat de cuidados intensibos). 

Amic, amiga invisible


Aquest any farem el mateix que l'any passat,  volem contribuir al no consumisme, com cada any farem l'amic i l'amiga invisible però haurem de pensar què li pot agradar a la nostra amiga o amic i elaborar-nos el nostre regal. Famílies esperem el vostre ajut. Per aquelles o aquells que vulguin idees i no les trobin podeu consultar aquests webs o altres: