dimecres, 29 de maig del 2013

A LA FAMÍLIA COUSO-PERMUY

Ens ha visitat Javier Couso, ens ha explicat moltes coses que ens han  impresionat i hem après moltes coses. Si cliqueu aqui podeu veure'n algunes.
 

SORTIDA A AGRÒNOMS

El dia 17 de Maig els de 5è vam anar a fer una activitat a Agrònoms (universitat). Quan vam arribar vam entrar en una sala on ens van explicar la història dels aliments. Desprès, ens vam dividir per escoles, cada una feia un o dos tallers. Nosaltres vam fer el taller del color dels aliments. Desprès ens van explicar perquè els aliments tenien color, quina funció feia cada color... Cada grup tenia un color assignat, perquè desprès havíem d’inventar un plat amb fruita del color de cada grup. Quan vam acabar d’inventar els plats ens van fer una foto i ens el vam menjar. Desprès de menjar els plats fets per nosaltres vam anar a uns laboratoris on experimentaven amb els aliments. Ens ho vam passar molt bé!!!!!!!!!!!!!

TEATRE DE FAMÍLIES

El divendres dia 19 de maig els pares i mares de nens i nenes de l’escola Sant Jordi ens van oferir una estona de teatre del bo. El teatre tractava sobre els sentiments que ens acompanyen cada dia. El teatre era original perquè estava repartit en diferents espais de l’escola i feien diferents obres de teatre en cada espai. Un dels més divertits va ser el que es va realitzar al gimnàs, el de la por. Ens va agradar molt perquè actuaven d’una manera molt natural i ho feien molt bé. També estava molt ben fet el de la sala de psicomotricitat del parvulari. MARTÍ FARRÉ & ALBERT REMACHA

dijous, 9 de maig del 2013

Visita a La Panera

Per problemes logístics de fotografies, aquesta és una entrada endarrerida d'una exposició sobre la 8a Biennal d'Art Leandre Cristòfol. A la Panera hem vist l'exposició que m'ha transmès molta emoció, era d'art contemporani i ens han proposat una selecció; tot junt semblava una gran col·lecció. Hi havia draps i catifes amb el nom de les meves amigues que les veia molt felices mentre feien corredisses. La 8ena Biennal d'Art Leandre Cristòfol ha estat molt divertida amb els artistes Martin Vitaliti, Casilda Sanchez i Ana Garcia Pineda entre altres. Ares Leiva

dimecres, 8 de maig del 2013

TalleR de MoviMent

Estem fent les darreres sessions dels tallers artístics. Al de moviment, avui, a partir de triar una cançò d'una llista s'han format tres grups per a representar, expressar,.... el que la música els ha suggerit. aquí podeu veure el resultat, d'una tarda de treball.