dijous, 31 de gener del 2013

Segona Trobada de Bàdminton

El dissabte 26 de gener vam participar, a les pistes de l'Inefc, a la segona trobada comarcal. Aquí teniu les imatges que surten al canal de vídeo del Consell Esportiu del Segrià.

divendres, 25 de gener del 2013

Revistes dels Tallers de llengua

Avui hem presentat dues revistes: I love music i Fearjuikgeelma. Si les voleu llegir, feu-nos un comentari amb la vostra opinió. 

dijous, 24 de gener del 2013

En Jaume, Diari del Greg 6: SOS! Atrapat en família

En Jaume ha presentat un llibre que li agrada molt, el Diari del Greg 6: SOS! Atrapat en família.

L'Adrià i Llops dins les parets

L'Adrià F. de cinquè ens explica el que pensa dels llibre Llops dins les parets de Neil Gaiman-Dave McKean d'ASTIBERRI ediciones.

L'Albert recomana llegir "Eldest"

Avui a l'hora de la biblioteca l'Albert, l'Adrià i el Jaume de 5é hem presentat i hem recomanat un llibre cadascú.
Albert i Ruben
L'Albert, Eldest; l'Adrià, Llops entre les parets i el Jaume, Diari del Greg 6: SOS! Atrapat en família.

Recomano Eldest perquè es un llibre de fantasía i a mi m'agrada molt. També perqué el primer llibre de la saga, Eragon em va agradar molt.

Diaris de lectura

Aquesta setmana el cicle superior hem presentat els diaris de lectura. Són els primers que hem fet aquest any 2013. Tots els llibres que hem presentat estaven molt ben explicats i ben resumits. Si en voleu veure els dibuixos ara us els presentem: Júlia P, Alba E!!! :)
Avui nous diaris de lectura!!! Aquests diaris els utilitzem per explicar els llibres que llegim, els que ens agraden i els que no. Cada 15 dies tenim la possibilitat de presentar 1 o més llibres que ens hem llegit.
També hi podem recomanar alguns llibres que ens hagin agradat.
Sara i Daniil

dilluns, 21 de gener del 2013

Treball sobre les Comarques

Aquests dies estem treballant les comarques per tal de situar bé on anirem de colònies al març. Per aprendre a situar-les i també conèixer els diferents elements del relleu de Catalunya us aniran molt bé les activitats amb mapes que trobareu al següent enllaç



dimecres, 9 de gener del 2013

COLÒNIES A EMPÚRIES.

PREPARANT LES COLÒNIES.
Com ja sabeu el proper mes de març anem de colònies al CdA d'Empúries, a l'Escala, a la comarca de l'Alt Empordà. Ja hem començat a treballar per les vacances de Nadal i ara encara haurem de treballar una mica més. Des del CdA ens demanen que abans d'anar-hi coneguem allò què farem i com  no és poca cosa, hem de començar a fer feina.
Segur que ens ho passarem molt bé però segur que treballarem molt.
Al següent enllaç anirem trobant les diferents informacions i les diferents tasques.
Estada Sant Jordi
 Que tinguem un bon any.

 Mestres de cicle superior

 Si voleu més informació sobre el CdA , aquí


dilluns, 7 de gener del 2013

S'acaben les vacances

Darrer dia de vacances. Si no heu acabat el treball de les comarques, afanyeu-vos que és el darrer dia. Per a qui vulgui començar a practicar les mates, trobareu moltes activitats diferents al següent web.

Recordant el final del trimestre

Dues activitats de final del trimestre que segur ens agradarà recordar, l'ajuda als més petits i petites per fer la capsa-estrella i els amics i les amigues invisibles. Ah i si no sortiu, és perquè la foto no estava prou bé.
Gaudiu del record!