dimecres, 3 de març del 2010

ANEM A SON DEL PI

Quan ens hem aixecat i hem mirat per la finestra hem vist que hi havia ... NEU!!! Després d’esmorzar hem anat amb autocar fins a Son del Pi a veure i estudiar l’església de Sant Just i de Sant Pastor. Ens han ensenyat com eren les parets de fora, si eren romàniques o posteriors, si la construcció era regular o irregular, de quin material estaven fetes les parets, com eren les finestres, de mig punt o d’arc quadrat.... Hem estat una bona estona passejant i després tocava entrar a l’església. A dins feia una mica de fred, millor, feia molt de fred; però pagava la pena perquè el “Retaule” és molt bonic. Entre tots hem sabut la història de les diferents pintures del retaule. Ja era hora de marxar i mentre esperàvem l’autocar, hem fet una guerra de boles de neu.

Gerard, Xavier P, Rosana, Clàudia, Júlia Font i Maria G

4 comentaris:

  1. Bona tarda una altra vegada, si abans m'he ficat contenta ara ja estic molt satisfeta, potser ara te persegueixen per fer-te fotos (ja ja ja).
    Besitos xavier.
    Bona nit a tothom fins demà.

    ResponElimina
  2. Hola Maria, avui has vist neu!!! que bé. Records a tothom. Amalia,Isidoro e Isi.

    ResponElimina
  3. Gerard, per fi et vec a les fotos! Esteu tots mooooolt guapos! Ja m'explicaràs tot el que esteu aprenent que sembla tot molt interessant. Aprofiteu que cada cop està més aprop la tornada. Una abraçada!!!!

    ResponElimina
  4. BONA NIT AVUI NO US CAL ANAR A DORMIR TOTAL JA ES L'ULTIMA I S'HA D'APROFITAR. FINS AVIAT.
    ADRIA PONS ALIAS PONSI T'ESPEREM.

    ResponElimina