dimecres, 13 de maig del 2009

LA CANTATA DEL FLAUTISTA D'HAMELIN

A principi de curs vam començar a assajar la cantata del flautista d'Hamelin tots els dies a classe de música amb el Gerard. Al segon trimestre vam començar a practicar-la dos dies a l'Auditori Enric Granados; ens acompanyava la directora de l'Orquestra del Conservatori, Dolors Ricard i el pianista i compositor Ramon Andreu.

I va arribar el gran dia, el dia que l'havíem de cantar al Pavelló Onze de Setembre. A les tres de la tarda vam sortir de l'escola, vam entrar al Pavelló, feia una calor horrorosa; vam fer una assaig general. Érem uns sis-cents nens i nenes d'escoles diferents de Lleida. L'assaig ja va ser una altra cosa, la directora, l'orquestra, i els actors de l'aula Municipal de Teatre.

Després de dues hores de cantar i suar, vam berenar, ens van pintar el nas de "rata"i ens vam posar les orelles de rata i a les sis van venir els pares i les mares.

Vam cantar, els músics ho vam fer molt bé, els actors també i pel que sembla nosaltres també,... la gent va aplaudir d'allò més. Va venir l'Alcalde i després cap a casa, començava la Festa Major.
Cantata Hamelin

1 comentari:

  1. Hola soc el Joel de 5é comença cile superior a set molt emocionant, aprenem coses noves i mes dificil peró son mes divertides.

    Adeú

    ResponElimina